Blog

Wszystko o piwie rzemieślniczym

Burger w Warszawie – najlepiej zjeść w Drugie Dno Multitap Pub!

Spacer po mieście to przyjemne doświadczenie. Jednak naturalnie kończy się zgłodnieniem. Co szybko podreperuje siły? Oczywiście porządny posiłek. Taki jak solidna porcja wołowiny w bułce.

Gdzie zjeść burgera w Warszawie?

Burgery to hit streetfoodowego jedzenia. Są szybkie i sycące. Dobrze, jeśli są zrobione z porządnych składników. Takie jak burgery w multitapie Drugie Dno. W naszym pubie dania przyrządzamy z świeżych i wysokiej jakości surowców. Możesz się przekonać o tym na własne oczy – nasza kuchnia jest otwarta, proces powstawania dania możesz obserwować ze swojego stolika.

Jakiego burgera wybrać?

W Drugim Dnie jest 8 burgerów do wyboru. W 6 z nich znajdziesz wysokiej jakości wołowinę. Wśród nich najmocniejszą wersją jest Diablo, z ostrym sosem habanero i marynowanymi przez nas papryczkami chilli. BBQ, czyli tradycyjne barbecue pachnie wędzonym grillem i boczkiem.

Camembert Burger i Blue Burger z kolei to coś dla wielbicieli porządnych serów. Oraz dodatków, takich jak sos malinowy, robiony przez nas majonez, czy zielony sos. A jeśli szukasz opcji bez mięsa – jest także coś dla Ciebie. Burger w wersji wegetariańskiej, czyli Wege Burger z czerwonej fasoli, hummusem, rukolą i zielonym sosem.

Burger Drugie Dno

A jeśli trudno jest się zdecydować na coś konkretnego – to najlepiej wybrać sprawdzoną opcję. Burger Drugie Dno to nasz okręt flagowy wśród burgerów. To porządny kawałek wołowiny doskonale skomponowany z miksem świeżych warzyw, serami i specjalną, burgerową bułką. Wybierz stopień wysmażenia i wielkość porcji mięsa – 200 lub 400 gramów. I ciesz się prawdziwym burgerem w klasycznym wydaniu.

Szczegóły oferty znajdziesz w naszym menu.



Scroll to top